Червения змей - Комунизма

Червения комунистически змей (Антихриста) завзе една трета от човечеството, отрече съществуването на Бог и доведе до смъртта на 150 милиона. Християните така и не разбраха, че пророкуваното в Откровения 12,13 се изпълни.

Оказа се, че "Червения звяр" пророкуван в Библията е Комунизма

Сатана даде огромна идеологическа сила на Червения земй (Комунизма) чрез лъжепророка си (Маркс).

„Комунистическите еднопартийни правителства са извършили 4,5 пъти по-често и многократно по-големи масови убийства, отколкото всички други авторитарни режими" (Файн 1993, 79-88).


Цитат от Библията заявява, че сатана... "ще предаде цялата си власт на един човек."!!! Т.е. на антихриста! ... звярът и лъжепророкът ...На които сатана/дяволът/ ще предаде цялата си власт...

Под влиянието на никой идеологически светоглед в човешката история не са проведени по-многобройни масови убийства от тези, извършени от правителствата на режимите, свързани с, изградени върху или подчинени на марксизма, съответно на научния социализъм.

Изчисления за мега-убийства
на по-важните марксистко-ленински режими между 1917 и 1987 чрез различни техники на избиване, без война:

СССР 1917-1987 - 6911 000
НР Китай 1949-1990 - 6702 000
Камбоджа 1975-1979 - 2 035 000
Етиопия 1974-1991 - 2 000 000
НР Виетнам 1945-1987 - 1 678 000
Северна Корея след 1945 - 1 663 000
Други държави - 10 милиона

Да, Сатана даде огромна идеологическа сила на Червения земй (Комунизма) чрез лъжепророка си (Маркс). И така се опита да заличи християнството и всяка вяра в Бог. Както Ленин казва, "като чуят думата "Бог" да не знаят какво означава това. И как беше? Който не е приел червения печат, не можеше нищо... а вярващите бяха изгаряни живи... както си го пише в откровения 12 и 13 глава.

Друг звяр (КГБ) ще управлява в присъствието на червения змей (Червената партия) и ще кара хората да се кланят на звяра.

КГБ (другия звяр) управляваше в присъствието на първия и караше с знамения и огън всички да се кланят на Партииния червен змей. Ха-Ха... а колко Християни още си чакат Антихриста и гоненията! Има да си чакате, като фарисейте, дето Исус дойде, а те така и не разбраха че Месията е тука и го убиха...

Съдния ден идва скоро след появата на Комунизма
След появата на Червения змей, откровения 12:5 обещава раждането на Безгрешно дете, което още от раждането си има връзка с Бога... и което Комунизма (Червения змей) ще се опита да унищожи... Но в 19 глава вече четем как това мъжко дете е пораснало и идва с ново име (не Исус), което никой не знае... и името му ще бъде "Божието слово". Защото както второто пришествие на Исия се изпълнява от Йоан Кръстител (друг човек, с ново име, но същата мисия), така и Второто пришествие на Исус ще се осъществи според Библията от друга личност, на която Исус заявява "На този който върши дела чисти като моите (демек безгрешен) аз ще предам мисията си както аз получих от отца си, и той ще управлява всички народи (Помазаник за Цар на царете, или Месия, Христос)...

Тук Исус директно утвърждава, че Месиянската Мисия при второто пришествие ще бъде дадена лично от него на безгрешна и чиста личност, каквато никой от нас грешните определено не е. Значи Второто пришествие ще се роди в наши дни... като крадец в ноща... и християните които не им стигне маслото на светилника да прозрат това, ще се окажат в позицията на фарисеите... Без да се усетят, и в името на Библията те ще преследват и подтикват царете и управниците на днешния ден да воюват срещу Второто пришествие. Тази битка се нарича Армагедон. Прочетете за нея в 19 глава на откровения и ми отговорете, защо и как днешните президенти и правителства пише, че ще воюват срещу идващия в славата си на бял кон Месия при второто пришествие? Защо в Лука, самия Исус, говорейки за Второто пришествие заявява, че преди да бъде приет Той (Господаря на второто пришествие) ще бъде отхвърлен от това поколение. Или още си мислите че второто пришествие идва на изпарените облаци, въпреки че Библията сама казва че става дума за "Облаци от свидетели"? Грабването, приятели, не е в бъквалния въздух и облаци... защото Божия идеал никога не е бил там. Божия идеал е в сърцата ни и способността да обичаме... и грабването също е в сърцата ни. Двама ще лежите на едно легло, единия ще чуе тези думи и те ще грабнат сърцето му, а другия ще затвори сърцето си и не ще приеме... лошото е че повечето ще затворят сърцата си пред тази гола истина ... и за това е казано че пътя е тесен. Но човешките бабини деветини за Облаци и мистеричен съд болшенството лесно ги приема... все са ни харесвали и изнасяли на безотговорната ни грешна природа такива мистични и чудотворни разрешения... В които винаги ние сме добрите а лошите ще бъдат наказани... И как само потриваме ръце от радост че ще страдат за вечността, без да осъзнаваме че с какъвто съд съдим с такъв ще ни бъде съдено.

1 коментар:

ХР каза...

По делата ще ги познаете.
Матей 7:20
И тъй, от плодовете им ще ги познаете.

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

Related Posts with Thumbnails