Края на света - 2012

Денят, в който за пореден път Земята продължи да се върти

12.12.2008 | Пророчества | Бъдеще | ФИЛМИ
от Радомир Станчев

Краят на света или Апокалипсисът винаги е бил повод за човъркане и предположения от всякакъв характер. Това е въпрос, на който хората често се опитват да намерят отговор или да разберат повече подробности.

Има много хипотези и литературни, и филмови. З
а съжаление обаче тълкуваията на всички предсказания и знаци са доста повърхностни, предсказуеми и едностранни. Всякъш пропускаме, че те идват за да ни предупредят за нещо което трябва да променим.

Хората предпочитат да се фокусират върху свръхестествените неща, като катаклизми, бедствия и предстоящи войни, но пропускат, че основната цел на тези послания е да ни накарат да се осъзнаем, да променим курса си и да не ги допуснем.

Другата груба грешка при тълкуването е, че се очаква пророка да е казал всичко, без да си даваме сметка, че това са само малки части от пъзела който ще можем да сглобим едва когато съберем допълващите се части от всички пророчества и получим пълната картина. Но дори и тогава ние ще стигнем до правилните тълкувания едва когато истинските исторически събития вече започнат да се случват. Много тълкователи на Библията например, са се отделили от реалността до толкова много във фантазиите си, че ще им е трудно да разпознаят времето когато реално предсказаните събития започнат да се изпълняват пред очите им.
Нострадамус: пророчества за Милениумът
Според Нострадамус има две възможности за човечеството; или да последва изграждането на свят на мир и харминия; или да последват бедствия и войни, които ще заличат голяма част от населението - Нострадамус дава над 40 белега по които да се ориентираме за да не допуснем второто... Прочети целия материал

2012 Е СЪДБОНОСНА ЗА БЪДЕЩЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО!
До 2012 г. човечеството трябва да промени курса си към изграждането на свят на мир и любов. В противен случай ще последват невероятни бедствия и възможна атомна война. Това е свързано с разпознаването и следването на месиянската личност за която всички пророци предсказват. целия материал

2012 година: няма да има край на света
Според Джуна, Ванга, Тамара Глоба, Нострадамус и Библията
Предсказанията на Джуна, Ванга, Тамара Глоба, Нострадамус и Библията много близко се допълват и дават картината на светло бъдеще и Месиянска личност която ще донесе мирът
Така упорито предсказвания край на света, който трябва да се случи съвсем скоро - през 2012 г, е всъщност един драстичен преход на човечеството към нов светоглед. Тази смяна на светогледа ще започне да става след 2012 г. Прочети целия материал

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПРЕДСКАЗАНИЯ
Библията предсказва Второ пришествие
Корейски пророчества предсказват...
ВАНГА: Пророчества за Месията
Предсказания на Тамара Глоба
Исус дава откровения на пастори
Нострадамус предсказва за Муун

.

4 коментара:

Veraz каза...

БИБЛИЯТА

НОВИЯТ ЗАВЕТ

СВЯТОТО ЕВАНГЕЛИЕ СПОРЕД МАТЕЙ

ГЛАВА 24

24:36 А за оня ден и час никой не знае, нито небесните ангели, нито Синът, а само Отец.
24:37 И като бяха Ноевите дни, така ще бъде пришествието на Човешкия Син.
24:38 Защото, както и в ония дни преди потопа, ядяха и пиеха, женеха се и се омъжваха, до деня до когато Ное влезе в ковчега,
24:39 и не усетиха, до като дойде потопът и завлече всички, така ще бъде и пришествието на Човешкия Син...

ФЕДЕРАЦИЯ ЗА МИР каза...

Точно така, "А за оня ден и час никой не знае, нито небесните ангели, нито Синът, а само Отец."

"НО КОГАТО ДОЙДЕ ЧАСА... БОГ НЯМА ДА НАПРАВИ НИЩО БЕЗ ДА РАЗКРИЕ ЧРЕЗ ПРОРОЦИТЕ"

2000 години минаха, през които никой не знаеше деня и часа на Второто пришествие, но днес вече има откровения, които разкриват, че сега живеем във времето на Неговото идване... до 2012 г. светът ще започне да осъзнава "Края на грешния свят е сега - ще видим нов свят да се гради пред очите ни - свят на мир и любов - изпълнението на Божието обещание и Божият идеал. Както е казано "Да бъде Твоето Царство на земята, така както е на Небето" в молитвата на Исус.

Кабалист каза...

Това не е края на света а неговото начало!

Ето какво е отношението по въпроса за края на света според древната мъдрост на Кабала, която бележи началото си преди почти 6000 години, дълго време преди появата на религиите (преди 2000 години) и други съвременни "духовни" учения. Всичко което се е случило до сега и което предстои да се случи е описано с поразителна точност в автентичните кабалистични книги, и в частност книгата "Зоар" (Сияние). Ние се намираме на прага на качествено ново ниво наразвитие на човешкият род, и именно затова днес Кабала отново се разкрива като методика, която ще ни позволи да преминем и да съществуваме в новия свят!

Отдавна сме разрушили света и вече сме преминали точката след която няма връщане назад. Според всички изчисления можем да напредваме само към края, и ние се движим към него с много голяма скорост.

Но, ако достигнем равновесие с природата в желанията и мислите ни, можем да спрем всички "невъзвратими" нарушения на природата. Тези явления не са следствие на нарушенията ни на земно ниво (прекалено потребление, изтощение и замърсяване на средата), а следствие на нашите отношения (егоистичните ни желания и мисли).

Последните научни данни свидетелстват за това, че измененията, които човек внася чрез своите физически действия в обкръжаващата го среда са много малки и незначителни и не могат да причинят тези промени, които наблюдаваме в природата.

Измененията в природата са обусловени от програмата на творението: да ни доведе до едно по-висше ниво на съществуване. Това е неизбежно.

Според това, как ще достигнем равновесие с природата в отношенията на взаимна гаранция и помощ между нас, ние ще окажем въздействие на всички по-ниски нива на природата: животинско, растително, неживо. И всичко ще се успокои. Защото причината е, че всички проблеми (възмущения от страна на природата) възникват поради отсъствие на равновесие между нас хората.

Същността на всички катаклизми и кризи в света е не нещо други, освен проява на неуравновесени сили. Именно нашите егоистични сили причиняват такива следствия на неживо, растително, животинско и човешко ниво.

Вулканът който изригва е вътре в мен, вътре в мен бушува цунами, вътре в мен на неживо, растително и животинско ниво няма равновесие. И затова пред мен ми се представят такива външни картини, които се явяват проява на това, което произтича вътре в мен!

Няма да има край на света. Ние ще стигнем до "почти край на света", но това ще стане за нас повратен момент към новия живот. Кабала предлага себе си, като система от знания и съвети за поведение в кризисна ситуация, за да можем по-бързо и лесно да излезем на ниво на съвършено съществуване.

ФЕДЕРАЦИЯ ЗА МИР каза...

Кога е Края на света и защо и как той идва с появата на Второто пришествие?

24:36 А за оня ден и час никой не знае, нито небесните ангели, нито Синът, а само Отец.

Амос 3:7 Но когато дойде времето, Бог не ще извърши нищо без да извести чрез пророците.

Откровенията разкрити в Божествения принцип посочват ясно, че времето е сега. Второто пришествие идва чрез раждане вднага след появата на Червения земей (Комунизма). Той ще доведе Края на света (грешното управление) и изграждането на "Ново небе и нова земя" (добро и праведно управление и заличаване на злото веднъж за винаги). Този обрат ще стане по-забележим от 2012 годин, когато човечеството трябва да разпознае Месията на второто пришествие, идващ с ново име, което никой не знае.

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

Related Posts with Thumbnails