Най-големите религиозни фанатици днес

религиозни фанатици, еволюцията, Дарвин, дарвинизма, еволюционна теория
Най-големите религиозни фанатици днес
Ръководени от своите инстинкти маниаци и тяхната фанатична носталгия по еволюцията и Дарвинизма...

Когато видим фанатизма с който атеистите защитават еволюцията, въпреки новите научни открития които опровергават тази теория на Дарвин, разбираме, че става въпрос за нещо от много по-голяма жизнена необходимост за техния живот от голата истина.

В случая става въпрос, че цялата философия на атеизма, материализма и последвалата от тях култура на свободен секс и аморалност, се крепи на тази еволюционна теория.

Защо? Нито науката нито здрава логика може по някакъв начин да отрече съществуването на сила – Творец, зад всичко създадено. Знаем че ако оставим колело в пустинята, то няма случайно да еволюира с годините. Напротив, според теорията за Ентропията, с времето всичко се разпада и стреми към хаос. Живота следва обратния закон, което бе необяснимо за механистичната наука на 19 век.

Тогава нещата бяха лесни; има условия появяват се мухи... Те все още не разбират сложността на причинно-следствените връзки. Тяхната вяра в науката и отхвърляне на религията се базира по-скоро на фанатизъм.

Днес обаче, нещата се променят. Оказва се, че Дарвинистите и вярващите в Еволюцията повтарят позицията на християнския фанатизъм от миналото. Винаги когато нещо ново и по-висше се появи, старото се оказва неспособно да се пригоди и да го приеме.

Днес виждаме „теорията на Дарин изправена пред съд”. Фанатизирана статия в блог с голи мацки обосновано се възмущава от това. Да наистина, те го живеят Дарвиновия принцип за следване на животинските си инстинкти, сексуални нагони и прочие. Дарвин дава философска обосновка за такъв материалистичен, външен и нисш начин на живот.

Написалия статията приема в невежеството си, че може да пренебрегне тези съдебни дела в САЩ, на които е доказано и решено, че отсега нататък, Дарвиновата теория за еволюцията може да се споменава само като една от съществувалите теории, като задължително се дава на учениците информация за новите открития които опровергават много от неговите тезиси. Така се наложи със съдебни дела в няколко Щата да се спре религиозния фанатизъм на Дарвинистите, които уволняваха учители позволили си да изнесът нови факти опровергаващи старите учебници.

Ето и някои от промените в разбиранията въз основа на новите открития в генетиката:

1. Вместо еволюционно, развитието става революционно.

2. Развитието не е случайно, а още преди появата на каквато и да е нова модификация, промяната е програмирана интелигентно в самото ДНК.

Ето защо вече не говорим нито за креационизъм (християнското разбиране), нито за еволюция (Дарвиновата теория), а за „Интелигентен дизайн”.

3. След генетичната революция при появата на нов вид, той не се видоизменя, както Дарвин е предполагал.

С други думи, стъпките които Дарвин е открил са само нови творения, чиято поява не е станала въз основа на бавни и постепенни мутации, а спонтанно с програмната промяна в ДНК-то заложена от Създателя. Всякаква случайност е немислима и дори би била отхвърлена от природните закони.

4. Учените днес са наясно. Животът не може да се появи сам от себе си.

И най-малкото едноклетъчно е плод, не само на огромна предварително програмирана информация, но и дори след появата учените не могат да обяснят движещите сили които поддържат живота. Процесите на образуването на РНК и ДНК наподобяват по-скоро една високо технологична и перфектно работеща фабрика, отколкото случайни и хаотични процеси.

Днес все още откриваме фанатизъм и от двата вида; религиозни фанатици които вярват, че светът е създаден в 6 буквални дена (въпреки, че самата Библия заявява, че за Твореца един ден не е като наш ден) и научните фанатици, които знаят, че космосът е създаден преди милиарди години, но все още се пънат като магарета, нежелаейки да приемат факта, че целия този процес е бил ръководен от Интелигентно същество – Бог, Творец или както ни харесва да го наречем. Факта, че всичко е създадено с такава неимоверна хармония и красота, показва, че Творецът – Бог е способен да изпитва и силни емоции. Може би е прав преп. Мун, който твърди, че Бог е Родител на цялото човечество. Че Бог не желае да търпи религиозните, расови и етнични разпри между своите деца. Д-р Мун за първи път говори за болката която носим на Бог с нашите егоистични действия и неспособността му да се намеси в нашата отговорност. Ние сами трябва да се научим да обичаме. Ние сме плод на неговата любов. Всичко което е създадено е заради нас, неговите деца, за да можем ние да изпитваме радост и да се усъвършенстваме да господстваме над творението с любов.

Прочетете още:
снимка
ЖИВОТЪТ: Случайност или "Интелигентен дизайн"





религиозни фанатици, еволюцията, Дарвин, дарвинизма, еволюционна теория

Няма коментари:

ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ

Related Posts with Thumbnails